15 квітня 2021

А ви вже помили свою агротехніку?

Сезон у розпалі. Всі господарства країни активно працюють в полі: сіють насіння, вносять різновиди агрохімікатів і добрив на озимі культури, і змінюють їх один за одним. Більшість з них рідко замислюються про одну важливу річ - про чистоту обприскувача. Добре, якщо ви промили його перед початком сезону, але і необхідно промивати при кожній зміні культур.

Візуально чистий не означає, що не брудний.

Навіть якщо обприскувач візуально виглядає чистим, це ще не означає, що всередині він не брудний.

На перший погляд техніка виглядає досить чистою, без видимих ​​залишків агрохімічного бруду, але відчувається сильний запах від застосування пестицидів. Після ретельного огляду обприскувача виявили проблеми, які можуть серйозно впливати і на ефективність використання пестицидів, а також на роботу дорогої техніки.

Забрудненість насосів, патрубків, фільтрів та форсунок пестицидами.

Особливу увагу приділили складовим агрегату: насосам, патрубкам, фільтрам і фоорсункам.

Після огляду почали процедуру очищення обприскувачів згідно рекомендованих норм від виробника. У бак обприскувача додали 9,9 л "Олл Брайт" (з розрахунку 1 л на 400 л об'єму бака). Так як форсунки і фільтри були дуже брудними їх демонтували і залишили окремо в розчині для розчинення бруду, який навіть механічним способом не відмивався! А обприскувач був наповнений розчином з "Олл Брайт" і залишився на консервації на добу. Через 24 години була проведена заключна частина промивання.

І на фото видно, як виглядають фільтри і форсунки після консервації. Форсунки, які були помиті з "Олл Брайт" виглядають як нові і можуть прослужити ще не один місяць.

Після 24-х годинної консервації залишки пестицидів, а також механічний бруд якого візуально не було помітно почав відшаровуватися і промиватися. Це ще раз підтверджує, що всередині обприскувача багато залишків препаратів, які вимиваються водою і можуть бути не помітними. Тільки професійні препарати разом з правильним підходом можуть забезпечити по справжньому ефективний результат.

На фото навіть візуально дуже добре видно різницю, а пестицидний запах після промивання був ледь відчутним.

Очищувач "Олл Брайт" відмінно промиває баки і складові обприскувачів.

З його допомогою видаляються застарілі залишки агрохімікатів, зникають неприємні запахи від пестицидів і повністю знезаражує небезпечні залишки. "Олл Брайт" антикорозійний засіб.


Рекомендації:

  1. Обов'язкове ретельне миття всіх машин, зі зняттям форсунок і фільтрів при постановці на зимову консервацію, що дозволить уникнути проблем зі зберіганням техніки і пошкодження рослин небезпечними залишками пестицидів.

  2. Обов'язкова промивка техніки при зміні культур!

Детальніші інструкції   Тисніть тут

Або за телефонами +38 044 221 88 70  и +38 050 221 88 10

 

 

 

 
Безкоштовна консультація
Залишились питання?

Телефонуйте нам за номерами:  +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Або заповніть форму і ми вам зателефонуєм: