14 травня 2019

Агрокалькулятор

Ми раді повідомити вам про новинку в аграрному світі країни — АГРО-калькулятор "Агротека".

Якщо у Вас виникали труднощі у питанні «Скільки ж мілілітрів ПАР потрібно додати, щоб отримати максимальний ефект від роботи пестицидів/агрохімікатів?», або ж телефонуєте до наших спеціалістів з цим питанням, то Компанія Агротека вже подумала про Вас. З допомогою цього калькулятора ви з легкістю зможете вирахувати кількість ПАР (поверхнево-активної речовини) на потрібну норму робочого розчину для обприскування полів.

Як саме користуватись агрокалькулятором?

Все дуже просто! На нашому сайті, під кожним продуктом є кнопка "Розрахувати норму витрати ПАР", натискаєте і ви потрапляєте на сторінку розрахунку, або ж одразу заходите на вкладку "Калькулятор". Обираєте один з наших продуктів, вводите кількість і норму витрат робочого розчину на гектар, та об’єм баку вашого обприскувача. Натискаєте кнопку «Розрахувати» і миттєво отримуєте результат.

Для ще зручнішого користування, ми розробили мобільний додаток.

Великий плюс у ньому, це те, що ви можете зберегти свої розрахунки у журнал калькулятора. А також, у вас є можливість поділитись отриманим результатом з будь ким, і для цього не обов’язкове підключення до мережі інтернет. Достатньо відправити повідомленням на мобільний телефон і отримувач матиме результат вашого розрахунку у текстовому режимі.

Вже зовсім скоро, мобільний агрокалькулятор "Агротека", можна завантажити на IOS та Android — БЕЗКОШТОВНО! Потрібно лише у App Store і Play Market знайти його під назвою "Агротека".

Компанія Агротека завжди надає клієнтам консультаційну підтримку та післяпродажний супровід, й піклується про те, щоб Ви отримали максимальну ефективність роботи з мінімальними витратами.

Чекатимемо на ваші відгуки.

Приємного користування!

Розрахувати норму витрат прилипачів із пестицидами

Безкоштовна консультація
Залишились питання?

Телефонуйте нам за номерами:  +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Або заповніть форму і ми вам зателефонуєм: