21 July 2021

Десикація рослин десикантом з прилипачем «Глайдер».

Цьогорічна статистика по внесенню агрохімікатів вражає.

Лише у Запорізькій області, станом на 4 липня 2021 року, внесли близько 1,7 тонн агрохімікатів і це не враховуючи решту областей країни.

Звісно, в більшості таким витратам сприяла мінлива погода така як дощова весна, так і спекотна середина червня. Збільшені витрати пестицидів пов’язані й через захисні бар’єри рослин (глянцеве покриття поверхні), так як краплі робочого розчину не затримуються на листу через високий поверхневий натяг і скочуються на грунт.

Щороку збільшується використання пестицидів, адже без їхньої обробки полів втрата врожаю сягала б від 35% до 100% (про це йдеться у даних Держстату).

Великий вилив агрохімікатів «вбиває» не тільки різноманітних шкідників рослин, він завдає шкоди бджолам і самим посівам, а саме через вплив фітотоксичності пестицидів. Підійти до цієї ситуації можна комплексно, застосувавши зменшені норми ЗЗР при цьому забезпечити якісну та ефективну дію препаратів на об’єкт обприскування.

 «Глайдер» (поліефір трисилоксан)

Завдяки органо-силіконовому прилипачу «Глайдер» (поліефір трисилоксан) норма витрат агрохімкатів зменшується на 10-15%, а норма самого препарату становить 35-45 мл / 100 л води.

Прилипач «Глайдер» допомагає утримати робочий розчин на поверхні листа завдяки поверхневому натягу 20-22 Н/м і моментально поглинутись усередину. «Глайдер» відрізняється від інших прилипачів 100% органосиліконовою формуляцією та зменшеним піноутворенням.

Десикація озимого ріпаку у розпалі. Відомо, що насіння ріпаку нерівномірно достигає, верхні стручки висушуються в першу чергу, а нижні пізніше. Якщо зачекати поки повністю дозріє врожай, то верхній ярус осиплеться. З використанням одного лише диквату на рослині залишаються крапельки невеликого розміру — утворюючи локальний некроз, рослини не повністю висушені і не готові до збирання. Саме так виглядає неякісна десикація.

Ми рекомендуємо мати у своєму арсеналі якісний дикват разом в поєднанні з органосиліконовим прилипачем «Глайдер», якщо не хочете витрачати кошти і свій час марно та не вилити препарати «на вітер».

«Глайдер»  з дикватом — це виграшний танок у стилі «Десикація».

Спеціалісти компанії «Агротека» провели безліч дослідів з ефективності препарату і можемо сміло заявити про його 100% дієвість.

 

 

 

Детальніше про прилипач у спеціалістів Агротека за номером +38 050 221 88 10 або +38 044 221 88 70

Вдалих результатів у полі!

Free consultation
Remaining questions?

Call us at +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Or fill out the form and we'll call you: